Inaugurare departamente noi

Inaugurare departamente noi

CardioMed Craiova oferă servicii medicale de înaltă calitate în Oltenia cu echipamente medicale de ultimă generație, marca Philips

Miercuri, 20 decembrie 2023, a avut loc inaugurarea Laboratorului de Angiografie și a celui de Imagistică prin Rezonanță Magnetică la CardioMed Craiova, prima și singura instituție medicală privată cu cardiologie intervențională din Oltenia. Laboratoarele dotate cu aparatură medicală de ultimă generație sunt rezultatul unui grant de cercetare realizat de CardioMed în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și vor oferi medicilor șansa de a realiza investigații amănunțite și exacte, crescând astfel calitatea serviciilor medicale pentru pacienți.

Șerban Isopescu – Philips (stanga) și Prof. Dr. Constantin Militaru – CardioMed (dreapta) Foto: Philips

Echipamentele medicale, angiograful Philips Azurion 5 și aparatul de rezonanță magnetică Philips Ingenia Ambition X, reprezintă o evoluție majoră în tehnologia medicală, oferind examinări mai rapide și mai confortabile pentru pacienți, cu un impact semnificativ asupra calității îngrijirii medicale în regiune.

Fondat în 1998 de Prof. Univ. Dr. Constantin Militaru, CardioMed a început ca o afacere de familie, având la bază afinitatea pentru oameni și pentru sănătatea acestora. Cei doi fii ai săi, medicii Sebastian și Cristian Militaru au moștenit vocația și au continuat munca începută de tatăl lor. Astfel, CardioMed s-a dezvoltat constant, acum fiind cea mai mare clinică medicală privată cu profil cardiologic din Oltenia, cu o echipă de specialiști medicali de top.

Dr. Cristian Militaru este medic cardiolog intervenționist cu studii de specialitate efectuate la

„Institutul de Cardiologie C.C. Iliescu” București, University of East Anglia din Marea Britanie și National Institute of Health, SUA, iar dr. Sebastian Militaru este singurul medic specializat pe imagistică cardiacă avansată din Oltenia, cu nivel 3 (maxim) ca Expert European, atât în rezonanță magnetică cardiacă, cât și în tomografie computerizată cardiacă (abilități dobândite prin stagii extensive de pregătire în Bruxelles, Belgia și Milano, Italia).

„De la fondarea CardioMed, ne-am dedicat creării unui centru medical care nu doar răspunde nevoilor pacienților, dar le și depășește așteptările. Din acest motiv am ales să formăm un parteneriat cu Philips România, pentru a pune la dispoziția pacienților din întreaga zonă echipamente medicale de ultimă generație, care să ofere diagnostice clare, rapide și exacte, pentru ca apoi să ne orientăm spre cele mai bune tratamente. Inaugurarea acestor două noi laboratoare reprezintă angajamentul nostru neclintit față de excelența în îngrijirea medicală și inovație”, Prof. Dr. Constantin Militaru.

Articol susținut de Philips

Sursă articol – Hotnews: http://sperantatv.ro/web/in-obiectiv-din-grija-pentru-inimile-romanilor-invitati-constantin-militaru-cristian-militaru-sebastian-militaru-realizator-sorin-dinu-20-12-2023/

Lasa un comentariu